dissabte, 12 de març del 2016

Menú del Llagostí literari 2016


MENÚ:

Crema de llagostins, crancs i rap

Croquetes de galera

Polp sobre mousse de patata en allioli

All i pebre d’escrita , llagostins i carxofa.
Coulant de xocolate

Café
Bodega a escollir:
Negre: D.O. Rioja
Blanc: Roda Verdejo
Cava
Aigua mineral

PREU: 25 € IVA INCLÒS


MENÚ INFANTIL:
Croquetes de Galera
Carn de vedella empanada
Gelat
Refresc

PREU: 8€ IVA INCLÒS



RESTAURANT:
Màxim 60 persones

Per a les vostres reserves cal enviar un correu electrònic a platsliteraris@gmail.com

dilluns, 7 de març del 2016

Apunteu-vos al dinar del Llagostí literari de 2016



Bon dia, amigues i amics, companys i companyes, un any més les aromes dels plats literaris ens afalaguen els sentits. Ja fa temps que us preguntareu per l‘organització de la pròxima trobada. No patiu, prompte comprovareu que la paciència té sempre recompensa. Enguany amb el Llagostí literari i gràcies a la companya i amfitriona Mariola Nos hi ha un bon grapat de novetats. El dinar tindrà lloc el dissabte 7 de maig al Restaurant Rafel lo cristalero al  carrer de Cervantes, 2, 12500 Vinaròs, Castelló.

Ja podeu anar preparant el vostre text (poema, microconte, xafarderia, fórmula fetillera, el que creieu convenient) condimentat amb llagostí de Vinaròs. Hem de procurar que siga curt -mig full si és prosa-, ja que llegirem in situ, i tampoc és qüestió que ajuntem nit i dia entre lletres i marisc.

Les vostres obres les heu d’enviar per endavant a Pep Alfonso (platsliteraris@gmail.com). Com l’any passat, continuarem mantenint-vos informats sobre la jornada al blog http://platsliteraris.blogspot.com/ on després anirem penjant les participacions amb la foto de l’autor durant la lectura. Com que enguany hi ha moltes novetats: recorregut amb lectura de textos, llibre amb publicació dels textos, hotel per a passar la nit... Apunteu-vos, que la trobada promet bons i suculents gaudis. Anirem informant de les novetats per correu electrònic i al blog de Plats literaris.

Com podeu apuntar-vos? Enviant les vostres dades al correu electrònic de plats literaris per confirmar-ne la participació i reservar plaça al dinar, com també si teniu intenció de quedar-vos a dormir per anar concretant l’oferta d’hotels (de moment hi ha dues possibilitats i estan negociant-se importants descomptes).

I cal que envieu el vostre text a: platsliteraris@gmail.com

Organitzen l'acte Ramon Guillem, Francesc Mompó i Josep Antoni Alfonso. I com a amfitriona d'aquest any Mariola Nos.

Col·labora l’AELC, la fundació Caixa de Vinaròs i l’ajuntament de Vinaròs.

Salutacions i bon brou de lletra, llagostí i esperança,

els organitzadors dels la jornada gastronomicoliterària.