dimecres, 5 de febrer del 2014

Figatell literari, Oliva 2014


Amigues, amics, companys, companyes, després d’un temps sense convocar-ne mamprenguem de bell nou la Jornada Gastronomicoliterària. A l’Anguila literària (Catarroja), el Bolet literari (Otos) i la Cassola literària (Xàtiva), amb èxit de participació -una cinquantena en l’última jornada-, afegim enguany el Figatell Literari a Oliva (la Safor; País Valencià). Serà el dissabte 24 de maig, a l’Hotel Rural Restaurant“Font Salada”.

Com sempre s’ha fet, en cada lloc on anem hi ha una persona de la zona (Ramon Guillem, Joan Olivares, Toni Martínez, Toni Cucarella) que col·labora en l’acte. Al Figatell serà Àngels Gregori.

Cada escriptor farà un text (poema, microconte, xafarderia, fórmula fetillera, el que vullga) relacionat amb el figatell, menjar típic de la Safor. Hem de procurar que siga curt -mig full si és prosa- ja que després del dinar el llegirem in situ, i tampoc és qüestió que se’ns-hi faça les 10h de la nit.

Les vostres obres les heu d’enviar amb antelació a Josep Antoni Alfonso (platsliteraris@gmail.com), qui ha obert aquest blog exprés per anar penjant-les amb la foto de l’autor llegint-la durant l’acte.

La jornada començarà pel matí amb una visita guiada, i després dinarem en el restaurant. En acabant, cada escriptor llegirà la composició que haja fet en honor del Figatell.

Les dues novetats d’aquesta 4a Jornada Gastronomicoliterària són que Josep Antoni Alfonso (tf 658 975 330) s’afig a l’equip tècnic d’organització i que l’AELC col·labora en l’acte i en farà difusió.

Apunteu-vos-hi i gaudim d’un encontre d’amistat, lletres i gola.

Com? Telefonant a Josep Antoni Alfonso (658 975 330) per confirmar la participació i reservar el dinar -al voltant de 20€ per persona-. Podeu anar-hi acompanyats.

I enviant el vostre text a: platsliteraris@gmail.com
Aforament limitat a 75-90 places.

Ramon Guillem i Francesc Mompó