dilluns, 19 de maig del 2014

Jornada gastronomicoliterària Figatell 2014 a Oliva



Ja tenim tancada la jornada d’encontre d’escriptors i escriptores per gaudir de la degustació del típic figatell saforenc i d’un bon embotit de lletres dels companys i companyes a Oliva. Aquesta jornada començarà a la Plaça de l’Ajuntament a les 12 del migdia del pròxim dissabte 24 de maig de 2014 i continuarà a l’Hotel Rural Restaurant Font Salada sobre les 14h.


La companya Àngels Gregori, amb l’ajuda de l’Ajuntament, han organitzat una visita guiada pel magnífic centre històric d’Oliva a les 12 des de la Plaça de l’Ajuntament. Allí us esperem a totes i tots els que esteu interessats en visitar el raval d’aquesta vila comtal costanera del País Valencià. Aquesta població compta amb un significatiu raval morisc que inclou un cementiri mudèjar i si les forces ens deixen arribarem fins el castell de Santa Anna.

Indicacions per arribar:
1.- Per als i les que vingueu a la visita guiada a les 12:00h:
1.1.- València – Oliva (Plaça de l’Ajuntament): https://goo.gl/maps/oWQDH  (79 km, 49 minuts – segons Google Maps)
1.2.- Alacant – Oliva (Plaça de l’Ajuntament): https://goo.gl/maps/GgdR3 (105 km, 1 hora i 3 minuts – segons Google Maps). Aquesta ruta té peatges a l’AP-7.
Ruta sense peatges per l’A7  i fins Albaida és autovia - (125 km, 1 hora i 27 minuts – segons Google Maps) - https://goo.gl/maps/SsIZT

2.- Per als i les que vingueu directament a dinar (hora aproximada les 14:00h):
Ací, en la pàgina de l'hotel, estan els mapes per descarregar-se amb indicacions per arribar-hi: http://www.fontsalada.com/esp/donde.html

Situació Hotel Rural Restaurant Font Salada