dijous, 14 d’abril del 2016

S'ajorna la data límit per a entregar els escrits sobre el llagostí literari

Estimats i estimades en les lletres,

Com bé sabeu ens vam posar com a data límit per a participar al llibre el 14 d’abril, data significativa de la Res Pública, i així i tot la motivació no ha estat la desitjada. De moment tenim 51 assistents al dinar dels quals 34 són del gremi i per tant cal suposar que aportaran creacions literàries. A dia de hui, data assenyada, sols tenim 20 escrits i per tant el llibre no el tindrem per al 7 de maig que era la bona intenció de la nostra amfitriona, Mariola Nos.

No hi ha cap problema passem a la següent pàgina, o al segon plat, i gaudim de l’alternativa prevista per aquesta organització grastronomicoliterària. El llibre estarà per a finals de maig o principis de juny. Però cal tindre els escrits el dia 6 de maig, ja que com sempre per aquestes endreces literàries de bona taula els escrits, les creacions, les criatures estaven a punt per a la sobretaula del Dia Literari.

Per tant cal tindre a punt els escrits amb una data límit, així la intendència organitzativa tindrà un llistat amb l’ordre d’intervenció de tothom i totadona. Recorde que aquells que ja han fet arribar els seus textos i la seua intenció d’assistir-hi no cal que ho tornen a fer. Però per als de maduració més tardana recordeu que: els vostres escrits no poden ser llargs (mig ful si és prosa, segons la carta inicial), amb referència obligada al llagostí i que el correu electrònic per a enviar els textos és: platsliteraris@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra paciència en rebre, altra volta altra notificació virtual, però considerem que és necessari per a la bona organització de la jornada.

Bona vesprada i millor lletra tingueu,

L’organització del Llagostí literari 2016 a Vinaròs