dijous, 21 de setembre del 2017

S'ajorna el Suquet literari 2017!!!!

Estimats/des companys/es:

Us enviem aquest comunicat per informar-vos de l'estat de la trobada gastronòmica i literària "Suquet Literari" del pròxim dissabte 23 de setembre a Cullera.

Davant de les darreres situacions socials i polítiques viscudes al Principat, amb una conjuntura políticament feixista i opressora, i amb un panorama desolador per als pròxims dies, que no sabem com i en què podrà acabar, la comissió organitzadora ha conclòs que és ben possible que no hi puguem gaudir com realment es mereixen les nostres lletres. Una jornada en què hem de tenir per damunt de tot les lletres per bandera, pot esdevenir tensa pel nostre enuig personal i col·lectiu a allò que puguen desenvolupar des del govern central.

Amb tot això, la comissió organitzadora ha pensat que el millor és ajornar l'esdeveniment i moure' la una data en què de veres puguem gaudir-ne sense més pressió que la de passar una estona agradable amb amics i amigues, companys de lletra i de vida.

Aprofitem també aquesta nota per a mostrar el nostre rebuig a la política de depravació democràtica del govern central del Partit Popular i de les institucions que li són familiars, hereves del feixisme franquista, que trenquen la tan menyspreada divisió de poders i que ens fan ser ciutadans sense drets segrestats per un poder autoritari sense escrúpols que no deixa que un poble unit manifeste les seves voluntats fermes.

Igualment, manifestem tot el nostre suport a les institucions catalanes i ens adherim als sentiments de llibertat del poble català.

La lluita està al carrer i ací hem d'estar procurant, pacíficament, que les llibertats, drets i deures de qualsevol ciutadà estiga garantit sense cap tipus d’opressió.


Salut i País.

Comissió organitzadora de Plats Literaris.