dilluns, 18 de setembre del 2017

Horari de la visita matinal a Cullera

Castell de Cullera


Data: 23 de setembre 2017
Hora d’inici: 11 hores (cal ser puntuals, per favor)
Lloc d'arribada: Estació de Renfe de Cullera
Pàrquing: Estació Renfe
Hora d’aplegada: entre les 10.30 i les 10.55 hores


Visita:
   Arribada a l’estació per part dels participants. Mentre aplega tota la gent la resta poden fer-se cafès, infusions i fins i tot al bar de l’estació.

   En estar totes i tots farem la benvinguda per part dels organitzadors i amfitrions. uan acabe el breu parlament tindrà lloc l'eixida en el bus cap al Bar Xelo. Al Xelo farem una degustació de productes de Cullera (líquids i sòlids, tals com cassalla, barrejats, pimentó en salmorra...). La següent parada ens portarà fins a la Petita Llibreria on farem la primera lectura. A les 12h, pam dalt pam baix, tindrem la recepció de les autoritats locals i segona lectura als jardins del mercat.

   La segona part de la visita ens durà a una passejada pel casc històric de Cullera fins la Plaça Andrés Piles per agafar el bus fins al Castell. Durant la visita al mateix (intentarem que ens el puguen obrir i mostrar el pati d’armes). Acabada l'estada al castell, baixarem fins la cova del Dragut.

   Finalitzada la visita tornarem al bus per a anar al Restaurant La Mar Salà on començarà el dinar a les 14.30h. Acabat el suquet passarem als parlaments diversos, si calen, i la lectura habitual d'aquesta jornada gastronomicoliterària els escrits dedicats al plat de la jornada, el suquet de peix. 

   En acabat de recitar i de copes diverses, quan considerem, tornada en bus a l’estació per a que cadascú torne de nou a sa casa.    

Lloc de trobada, Estació del tren de Cullera