Entre
la taula i tot vers
des
de l’Ebre fins Peníscola
Vinaròs
te molts afers
amb
un tast molsut i aqüícola
que
hui té gran interés
Entre
gelat i calent
viu
lo nostre amfitrió
entre
lletres és bullent
i
l’actor de l’acció
per
donar-te goig rabent
És millor
gran que petit
Malgrat
tot la llengua sap
que amb
ben poc es pot gaudir
bullit
amb aigua de mar
o ficant-li
amb sal un llit
És
pernil d’aigua marina
i tast
més dolç que salat
com
el nacre és llum divina
i no
cal xuclar-li el cap
ni
llevar-li gavardina
El
primer mos és carnós
untat
amb oli d’oliva
El
segon mos saborós
del
bon gust de tota diva
per
lluir tan sumptuós
Llagostí
de cos platí
ofrenat
de verb i culte
Posidó
de tel diví
tricolor
als peus, tu tens
tot
lo goig del meu festí
Pep Alfonso,, llig el seu text a l'Espai Mariola Nos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada