dissabte, 21 de març del 2015

Ja està en marxa el Xai Literari per al 16 de maig de 2015

Bon dia, amigues i amics, companys i companyes, un any més els aromes dels plats literaris ens afalaguen els sentits. L'organització de la pròxima trobada ja està en marxa. Serà el dissabte 16 de maig, al restaurant “El Palau del Duc” al carrer del Castell, 18, de la ciutat de Sagunt.

Com sempre s’ha fet, en cada lloc on anem hi ha una persona de la zona que col·labora en l’acte (Ramon Guillem, Joan Olivares, Toni Martínez, Toni Cucarella, Àngels Gregori). Enguany, al Xai Literàri seran Vicent Penya i Albert Forment.

Prepareu el vostre text (poema, microconte, xafarderia, fòrmula fetillera, el que creieu convenient) condimentat amb xai, menjar típic del Camp de Morvedre. Hem de procurar que siga curt –mig full si és prosa–, ja que després del dinar el llegirem in situ, i tampoc és qüestió que se’ns hi faça les 10h de la nit.

Les vostres obres les heu d’enviar per endavant a Josep Antoni Alfonso (platsliteraris@gmail.com). Com l’any passat, continuarem mantenint-vos informats sobre la jornada en aquest blog de Plats Literaris. Com als darrers anys també anirem penjant els textos literaris amb la foto de l’autor/a en la lectura durant l’acte.

La jornada començarà a les 12 del migdia a la Plaça Major, amb una visita guiada pel nucli urbà de Sagunt de la mà de Manuel Civera. Després dinarem en el restaurant sobre les 14 hores. En acabant, cada escriptor llegirà la composició que haja fet en honor del xai.

Apunteu-vos-hi i gaudirem d’un encontre d’amistat, lletres i gola.

Com? Al correu electrònic (al correu de plats literaris) per a confirmar-ne la participació i reservar el dinar –al voltant de 20€ per persona–. Podeu anar-hi acompanyats. L’aforament és limitat a 75 places.

Col·labora l’AELC. I cal que envieu el vostre text a: platsliteraris@gmail.com

Ramon Guillem, Francesc Mompó i Josep Antoni Alfonso.